RING:
+45 70 20 19 66

OM GOBO


 
Gobo A/S 
Firmaet beskæftiger sig med salg af lysudstyr til scene, event, arkitektur og udstillingsformål.
 
Varemærker
Vi repræsenterer en vifte af varemærker som distributør. Blandt flere kan nævnes: Robert Juliat, MA Lighting, Prolights, Clay Paky, zactrack, Ioversal og Ljusdesign.
 
Gobo A/S er et resultat af en fusion i 2009 af de mere end 20 år gamle firmaer, Gobo Lighting A/S og Highlight Aps.
 
Historie
Den ene del, Gobo Lighting blev stiftet i 1979. Firmaet blev oprindelig stiftet under navnet Gøgler Lys Aps af Niels Svarrer og Poul Tønder. I de første år beskæftigede firmaet sig udelukkende med udlejning af lysudstyr. Senere blev aktiviteterne udvidet med salg. I 1991 blev firmaet ændret til et aktieselskab i forbindelse med en opsplitning af firmaet i en udlejningsafdeling og en salgsafdeling. I 1997 blev udlejningen solgt fra og firmaet ændrede navn til Gobo Lighting A/S.
 
Den anden halvdel, Highlight blev stiftet midt i 80érne som udlejningsfirma og har ligeledes gennem årene omlagt kursen og havde i de sidste år inden sammenlægningen primært beskæftiget sig med installation og salg af lystekniske løsninger. Det primære fokus lå på 3 hovedområder: Spillesteder, natklubber og barer – arkitektonisk belysning, indoor og outdoor, samt udstillinger og messer.
 
 
Gobo A/S er siden fusionen vokset betydeligt og har i dag aktiviteter i København, Århus og Västerås.
 
 
 

 

Top