ANDERSEN-ANDERSEN tøjbutik

Belysning der fremhæver tøjets farver nøjagtigt


Da high-end sweater fabrikant Andersen-Andernsen skulle åbne deres nye flagship store på Gammeltorv henvendte de sig til Gobo for at få hjælp til en belysningsløsning, der både kunne gengive tøjet i dets naturlige farver og sørge for at tøjet var oplyst uden at man blænder kunden. Efter test og dialog om mulighederne valgte Rasmus Sabroe i samarbejde med Andersen-Andersen Tokyo 25W. fra Hofflights til opgaven.

Armaturet fra Hofflights udmærker sig ved at have en høj CRI, Justerbar farve temperatur og zoom, disse engskaber gør det muligt for Andersen og Andersen at om-arrangere reoler og stativer uden at miste belysningsniveau og udtryk.

I samarbejde med Cathrine Lundgren-Andersen, der havde en klar vision for belysningen, fik Rasmus Sabroe en præcis forståelse for opgaven og kunne levere en langtidsholdbar belysningsløsning, som Andersen-Andersen har mulighed for at udvikle i takt med nye koncepter eller ændringer i interiørdesignet.

Resultatet er en belysningsløsning, der skaber den perfekte atmosfære i butikken, fremhæver produkterne på den mest fordelagtige måde og samtidig forbedrer kundernes oplevelse uden at forstyrre dem.

Gobos erfaringer og baggrund i event banchen giver et andet blik på belysning vores mål er altid den perfekte løsning som både rammer pris og kvalitet så kunden er 100% tilfreds og kan bruge det i mange i år.

Kunde
Andersen-Andersen Flagship Store
Opgave
Butiksbelysning med spots
Løsning
Hofflights

Brandet Andersen-Andersen

Andersen-Andersen er et familieejet dansk firma etableret i 2009 af Cathrine Lundgren-Andersen og Peter Kjær-Andersen (1964-2018).
Andersen-Andersen designer og fremstiller en funktionel, unisex arbejdstøjskollektion. Deres fokus er strik af høj kvalitet, der refererer til danske maritime traditioner og håndværk. Født ud fra ideen om at lave verdens bedste sømandstrøjer, er tøjet designet i Danmark og lavet af de bedste strikkere i Italien.

Kontakt os og hør mere


Vi vil rigtig gerne fortælle flere detaljer om løsningen.
Kontakt os, og hør mere om, hvordan vi også kan hjælpe dig.