Om Gobo

Om Gobo

 

Mere end 40 år i lysets tjeneste

Gobo har i mere end 40 år leveret high-end-lysudstyr til scene, event, arkitektur og udstillinger.

Vi leverer både enkeltstående produkter og samlede løsninger. Og vi er sat i verden for at finde den bedste løsning til dig – hvad enten du er lysdesigner, udstillingsarkitekt eller noget tredje.

Vi er stolte af at repræsentere nogle af de stærkeste brands på markedet inden for lysudstyr og netværksløsninger. De tæller blandt andre Robert Juliat, MA Lighting, Prolights, zactrack, Luminex og Ljusdesign.

Vores brands er europæiske, bortset fra to - et enkelt amerikansk og et Canadisk. De bliver udviklet, designet og – i flere tilfælde – produceret i hjemlandene og solgt verden over.

De fleste af vores brands har vi arbejdet med i mange år, det gælder for eksempel MA Lighting, som vi har forhandlet i 40 år. Vi kender vores produkter ned i mindste detalje og har langvarige samarbejdsrelationer med producenterne. Det gør os i stand til at levere specialløsninger til vores kunder. Løsninger, som vi udvikler i tæt samarbejde med dig.

Opgaverne spænder fra montrebelysning over komplet udstillingsbelysning til belysning af bygninger indendørs og udendørs samt netværks- og styringsløsninger hertil.

Vi understøtter din historie med lys

Evnen til at fortælle historier – det er lysets kraft. Og den kraft holder aldrig op med at fascinere os.

Hos Gobo har vi alle en baggrund som lysdesignere og teknikere inden for teatret og eventbranchen. Derfor ved vi, hvordan man skaber storytelling med lys. Hvordan lys kan opbygge en illusion, som trækker publikum ind i den stemning, man ønsker at sætte dem i og placerer dem i det miljø, man ønsker, de skal være i. Lyset underbygger historien - hvad enten det er på teatret eller i en udstilling. Og på samme måde kan vi understøtte din historie og vision – hvad enten du er lysdesigner eller udstillingsarkitekt. Det er det, vi er specialister i.

De senere år har vi oplevet en stigende efterspørgsel efter vores specialistkompetencer i forhold til at bruge storytelling til arkitektonisk belysning og belysning til udstillinger.

Vores kunder er store og mindre museer og andre udstillingssteder herhjemme og i udlandet: Moesgaard Museum, Den Gamle By, Naturhistorisk Museum, Naturkraft, Holstebro Museum, Museum Østjylland, Strandingsmuseum St. George, Det Kongelige Bibliotek, Västmanlands Läns Museum og Sörmlands Museum med flere.

Opgaverne spænder fra montrebelysning over komplet udstillingsbelysning til belysning af bygninger indendørs og udendørs samt netværks- og styringsløsninger hertil.

Vi går hele vejen for at finde den optimale løsning til dig

Uanset om du har brug for belysning til udstillinger, teater, events eller arkitektonisk belysning, er målet det samme for os: At finde den optimale løsning til dig. Det betyder, at vi gerne sender dig i armene på vores konkurrenter, eller leverer en billigere løsning end den, du spørger efter – hvis vi vurderer, at du er bedre hjulpet med en anden løsning.

Nå ja, og så er vi perfektionister – vi bliver ved, indtil resultatet er perfekt.

Åbningstider


Mandag – torsdag 9:00 – 16:00
Fredag 9:00 – 15:30

 

CVR-nr. 15109580
Reg. nr. 7120
Kontonr. 2006541
IBAN DK5271200002006541
SWIFT-kode SYBKDK22

Newsletter