Medarbejdere

Jens Lind

CEO


Tlf. 70 22 19 66
Mobil 22 88 26 47
lind@gobo.dk

Jens Lind er direktør i Gobo. Han startede sin karriere som lystekniker på Værket i Randers og har siden arbejdet i alle hjørner inden for teater, film shows og udstillinger. Jens brænder for at bruge sin specialviden til at levere den bedste løsning for kunden.


Jens har arvet æslet Sigurd fra Lars von Tries film Manderlay, hvor han var belysningsmester, og han sendte i flere år billeder til skuespillerne i filmen, som var stærkt engageret i, hvordan det gik æslet. Sigurd er over årene blevet far til en lang række føl, hvoraf to stadig bor hos Jens på hans gård.

Jens Holm

Product Manager

Tlf. 70 22 19 66
Mobil 40 85 90 83
jho@gobo.dk

Jens Holm er ansvarlig for Gobos produkter og uddannelse internt og eksternt. Jens kommer fra teatrets verden og har blandt andet gennem 14 år arbejdet som tekniker og lysdesigner på Aarhus Teater.
 

Han brænder for de teknisk nørdede produkter, og det, der driver ham, er at finde det rigtige udstyr til opgaven og at få produkterne til at arbejde sammen, så kunden får den optimale løsning.
 

Jens har fået nyligt fået smag for iskolde dukkerter som vinterbader.

Rasmus Sabroe

Sales & Support

Mobil 25 65 19 66
sabroe@gobo.dk

Rasmus Sabroe er ansvarlig for salg og support hos Gobo. Han har gennem mange år arbejdet som lysdesigner for turnerende bands – en passion han stadig dyrker i sin fritid. Rasmus brænder for lysdesign, og hos Gobo har han fundet sine soul mates – passionerede mennesker, der med Rasmus´ ord ”ikke kun går på arbejde for at tjene penge, men fordi de føler, at det, de laver, er vigtigt”.

Og hvis man tror, at Rasmus mest er til store scener og bonede gulve, vil det måske overraske, at han er en erfaren traktorfører, der var 5 år første gang han satte sig i traktorsædet.

Michael Grønbech

Technical service and support


Tlf. 70 20 19 66
Mobil 25 66 19 66
mg@gobo.dk

Michael Grønbech er ansvarlig for teknisk service og support hos Gobo. Han elsker bredden i opgaverne, som går fra reparation af udstyr og servicering af kunder til koordinering af reparationer mellem Gobos værksteder i Sverige og Jylland.


Før Michael kom til Gobo sad han på den anden side af bordet og var som servicetekniker hos Comtech kunde hos Gobo gennem 15 år. Han bruger ord som dygtige kolleger, stærkt fællesskab og en ledelse, der viser tillid, til at beskrive, hvorfor han takkede ja til jobbet hos Gobo.


Michael har en forkærlighed for fjernstyrede biler og ture ud i det blå på mountainbike.

 

Calle Brattberg

Sales & Support – Sweden


Mobil +4670-575 60 38
brattberg@gobo.se

Calle Brattberg er ansvarlig for salg og kunderådgivning i Gobos afdeling i Stockholm. Calle har gennem 25 år arbejdet som lysdesigner og tekniker internationalt og i Sverige. Han har turneret verden rundt med Roxette i et par år, og har to Eurovisions på CV'et som MA-programmør og operatør. Før han kom til Gobo, arbejdede han hos Bright i 5 år, og inden da hos Starlight og Vari-Lite Scandinavia.
 

Valget faldt på Gobo, fordi kollegerne med Calles ord har en stor passion for deres job, og fordi han hos Gobo kan arbejde med high-end produkter og være med til at bringe interessante produkter ind i industrien.

 

Calle er vild med alt på 2 hjul, med eller uden motor, og så har han et blødt punkt når det kommer til downhill-cykling og snowboard.

Daniel Löfgren

Sales & Support – Sweden


Mobil +46 (0)702 96 30 66
daniel.lofgren@gobo.se

Daniel Löfgren er ansvarlig for salg og support i Gobos afdeling i Västerås.


Siden Daniel var 11 år, har han været hang around i den gamle koncertsal i Västerås. Her lærte han om scene- og lysteknik og fik lov til at styre lyset til forestillingerne. Men det var, da han så The Phantom Of The Opera på Oscarsteatern i Stockholm i 1993, han vidste, at han ville arbejde med lysdesign. 


 

Anne Ringbæk Havelund

Warehouse and logistics

Tlf. 70 20 19 66
Mobil 20 94 05 94
anne@gobo.dk

Anne Ringbæk Havelund jonglerer med de mange forsendelser på Gobos lager i Rødovre, hvor hun nyder kundekontakten og sætter en ære i at yde god service til kunderne.
 
Med en bred baggrund, senest i værtshusbranchen, er hun vant til at arbejde i et mandsdomineret miljø. Hos Gobo har hun tilmed fået kolleger med en stor passion for deres fag. Og det var noget af det, hun faldt for hos Gobo, da hun med egne ord er lidt af en nørd og ”elsker folk der nørder”. Hun er desuden vild med, at der hos Gobo er plads til at prøve andre opgaver end lige dem, hun er ansat til.
 
Annes liv har for nyligt taget en helt ny drejning, da hun er blevet mor og husejer, og hendes fritid går med at totalrenovere huset og leve op til kravene fra chefen på hjemmefronten - datteren på 16 måneder.

Heidi Madsen

PA/Office Manager
Tlf. 70 20 19 66
Mobil 48 80 32 09
heidi@gobo.dk

Heidi Madsen er PA/Office Manager hos Gobo, hvor hun arbejder med marketing, salgssupport, udvikling og strategi. Hun kommer fra modebranchen, hvor hun har stået i spidsen for en familieejet virksomhed, der solgte tasker og sko.Hos Gobo får hun tilfredsstillet sin lyst til udfordringer med en spændende hverdag og stor variation i opgaverne. Heidi tilsluttede sig Gobo teamet august 2022.

Heidi elsker kulturelle oplevelser og dyrker især museer og teatre, også derfor føler hun sig hjemme hos Gobo, der har mange opgaver i museums- og teaterverdenen. Heidi nyder at være kreativ, og hendes mand laver tegnefilm og bøger. Til højtiderne kaster familien sig ud i kreative projekter og maler påskeæg og julekugler med oplevelser fra årets løb – en tradition, der stadig kan lokke hendes voksne børn hjem.

Dorte Zacher Mortensen

Administration
Tlf. 70 22 19 66
Mobil 21 72 59 56
dorte@gobo.dk

Dorte står for det daglige bogholderi og elsker når det stemmer.
Det var nemt for Dorte at sige ja til et job hos Gobo, da hun i forvejen arbejder for Gobos nabo i Århus, Hun kendte altså allerede til os, og syntes hun fornemmede en god stemning.

Dorte er uddannet kontorassistent med regnskab som speciale. Hun har en lang erfaring indenfor økonomi, bogholderi og administration.

Dorte bor på et lille landsted, med sin mand, 1 kat, 1 hund, 12 høns og 3 kalve.

De sidste 4 år har hun været biavler, og 100.000 bier er derfor flyttet ind.
Nu ved Gobo-teamet, at der er optil 60.000 bier i et bistade, men kun én dronning. At en bifamilie kan lave 50-80 kilo honning i løbet af et år, og at en bi kun kan hente en lille smule nektar fra hver blomst, som den laver til honning i sin mave.

Udover dyrehold og honningproduktion, spiller hun tennis og passer sine børnebørn.

Poul Tønder

Founder and board member
pt@gobo.dk

Poul Tønder grundlagde Gobo sammen med skolekammeraten Niels Svarrer.

Pouls interesse for lys startede i teknikrummet på Dramaturgi, hvor han og Niels studerede i 70'erne. Det var før, der fandtes en industri. Man lånte udstyr på Dramaturgi eller teatre, og da det blev for pinligt, blev de første lamper købt, og i 1978 etablerede de institutionen Byens Lys, som senere blev til Gobo, med den ambition at sælge de bedste produkter på markedet. Poul er stolt af, at Gobo stadig i dag er first movers på produkter og er med til at udvikle markedet.

Poul gik på pension 1. januar 2023, men han er fortsat medejer og bestyrelsesmedlem.

Niels

Founder
 

Med en baggrund inden for dramaturgi har Niels en særlig kærlighed til teater og film. 
Niels Svarrer grundlagde i 1978 Byens Lys, som senere blev til Gobo, sammen med sin gamle skolekammerat Poul Tønder. Gobo blev grundlagt på et ønske om at distribuere kultur på et ikke-kommercielt grundlag, og Niels har været med på hele rejsen fra nonprofit organisation til den professionelle distributør af lysudstyr, Gobo er i dag. 

Niels gik på pension 1. august 2022, og nyder sit otium.

Kontakt os

Åbningstider


Mandag – torsdag 9:00 – 16:00
Fredag 9:00 – 15:30