Medarbejdere

Jens Lind

CEO
 

Office.: +45 70 22 19 66
Cell.: +45 22 88 26 47
lind@gobo.dk

Jens Lind er direktør i Gobo. Han startede sin karriere som lystekniker på Værket i Randers og har siden arbejdet i alle hjørner inden for teater, film shows og udstillinger. Jens brænder for at bruge sin specialviden til at levere den bedste løsning for kunden.


Jens har arvet æslet Sigurd fra Lars von Tries film Manderlay, hvor han var belysningsmester, og han sendte i flere år billeder til skuespillerne i filmen, som var stærkt engageret i, hvordan det gik æslet. Sigurd er over årene blevet far til en lang række føl, hvoraf to stadig bor hos Jens på hans gård.

Jens Holm

Product Manager


Office.: +45 70 22 19 66
Cell.: +45 40 85 90 83
jho@gobo.dk

Jens Holm er ansvarlig for Gobos produkter og uddannelse internt og eksternt. Jens kommer fra teatrets verden og har blandt andet gennem 14 år arbejdet som tekniker og lysdesigner på Aarhus Teater.
 

Han brænder for de teknisk nørdede produkter, og det, der driver ham, er at finde det rigtige udstyr til opgaven og at få produkterne til at arbejde sammen, så kunden får den optimale løsning.
 

Jens har fået nyligt fået smag for iskolde dukkerter som vinterbader.

Rasmus Sabroe

Sales & Support
 

Office.: +45 70 20 19 66
Cell.: +45 25 65 19 66
sabroe@gobo.dk

Rasmus Sabroe er ansvarlig for salg og support hos Gobo.


Han har gennem mange år arbejdet som lysdesigner for turnerende bands – en passion han stadig dyrker i sin fritid.
Rasmus brænder for lysdesign, og hos Gobo har han fundet sine soul mates – passionerede mennesker, der med Rasmus´ ord ”ikke kun går på arbejde for at tjene penge, men fordi de føler, at det, de laver, er vigtigt”.

Og hvis man tror, at Rasmus mest er til store scener og bonede gulve, vil det måske overraske, at han er en erfaren traktorfører, der var 5 år første gang han satte sig i traktorsædet.

Michael Grønbech

Technical service and support
 

Office.: +45 70 20 19 66
Cell.: +45 25 66 19 66
mg@gobo.dk

Michael Grønbech er ansvarlig for teknisk service og support hos Gobo. Han elsker bredden i opgaverne, som går fra reparation af udstyr og servicering af kunder til koordinering af reparationer mellem Gobos værksteder i Sverige og Jylland.


Før Michael kom til Gobo sad han på den anden side af bordet og var som servicetekniker hos Comtech kunde hos Gobo gennem 15 år. Han bruger ord som dygtige kolleger, stærkt fællesskab og en ledelse, der viser tillid, til at beskrive, hvorfor han takkede ja til jobbet hos Gobo.


Michael har en forkærlighed for fjernstyrede biler og ture ud i det blå på mountainbike.

 

Henrik Vierø

Sales & Support

Office.: +45 70 20 19 66
Cell.: + 45 48 80 95 76

henrik@gobo.dk

henrik@ljusdesign.lighting

Henrik er ansvarlig for salg og support og vil give dig inspiration og hjælpe til den perfekte lys-løsning.

Henrik er reklamefotograf og har mange års erfaring som både fotograf og belyser i filmbranchen. Han har også arbejdet med lysdesign på museer og arkitektoniske projekter, herunder MOMU ved Aarhus. Siden 2018 har Henrik arbejdet som lysdesigner ved Riis Retail i Kolding og som faglærer ved Media College Denmark, hvor han underviste i Kamera og Lys.

Henrik fik mulighed for at tage en fri ungdomsuddannelse, hvilket førte ham ind i film- og tv-branchen, og han har også haft en lærerig periode i London, hvor han arbejdede for en fotograf.

I sin fritid nyder Henrik tid sammen med sin kone og deres tvillingeteens. De tager på mountainbiketure, spiller ishockey om vinteren og sejler om sommeren. Familien inkluderer også deres gamle kat "Kirsebær".

Calle Brattberg

Sales & Support – Sweden
 

Cell.: +4670-575 60 38
brattberg@gobo.se

Calle Brattberg er ansvarlig for salg og kunderådgivning i Gobos afdeling i Stockholm. Calle har gennem 25 år arbejdet som lysdesigner og tekniker internationalt og i Sverige. Han har turneret verden rundt med Roxette i et par år, og har to Eurovisions på CV'et som MA-programmør og operatør. Før han kom til Gobo, arbejdede han hos Bright i 5 år, og inden da hos Starlight og Vari-Lite Scandinavia.
 

Valget faldt på Gobo, fordi kollegerne med Calles ord har en stor passion for deres job, og fordi han hos Gobo kan arbejde med high-end produkter og være med til at bringe interessante produkter ind i industrien.

 

Calle er vild med alt på 2 hjul, med eller uden motor, og så har han et blødt punkt når det kommer til downhill-cykling og snowboard.

Daniel Löfgren

Sales & Support – Sweden


Cell.: +46 (0)702 96 30 66
daniel.lofgren@gobo.se

Daniel Löfgren er ansvarlig for salg og support i Gobos afdeling i Västerås.


Siden Daniel var 11 år, har han været hang around i den gamle koncertsal i Västerås. Her lærte han om scene- og lysteknik og fik lov til at styre lyset til forestillingerne. Men det var, da han så The Phantom Of The Opera på Oscarsteatern i Stockholm i 1993, han vidste, at han ville arbejde med lysdesign. 


 

Tue Knudsen

MA-supporter
 

Office: +45 70 20 19 66
Cell.: +45 92 92 77 72
tue@gobo.dk 

Tue er MA supporter hos Gobo.
Det var kærligheden til MA3, som bragte Tue og Gobo sammen.
Som Tue siger til sine børn, så skal man indimellem ”bare gøre et eller andet” – det gjorde Tue selv, for under Coronatiden startede han en Youtubekanal, med undervisning i MA3, og nu har det så ført til et nyt job.
Interessen for lysdesign, startede tilbage i 90’erne, hvor han var lastbilchauffør, og på en turné havde gået så meget op ad lysfolkene, at han en dag, hvor der var sygdom, blev bedt om at overtage lyset, da han var den eneste som kendte hele showet.
Senere har han turneret verden tyndt.
Tue bor i Haderslev med sin kone, og de har tilsammen 3 børn. Alle er vilde med skiløb, men Tue mener han skal træne lidt mere, for børnene løber fra ham.
Tue startede hos Gobo april 2023.

Anne Ringbæk Havelund

Warehouse and logistics

Office.: +45 70 20 19 66
Cell.: +45 20 94 05 94
anne@gobo.dk

Anne Ringbæk Havelund jonglerer med logistikken og varerne på Gobos lager i Rødovre. Hun nyder kundekontakten og sætter en ære i at yde god service.
Med sin brede baggrund lige fra spejderleder til tjener, er hun vant til at have mange bolde i luften og bruge sit falkeøje.  
Hos Gobo har hun fået kolleger med en stor passion for deres fag. Det var noget af det hun faldt for hos Gobo, da hun med egne ord er lidt af en nørd og ”elsker folk der nørder”.

Anne startede hos Gobo i foråret 2022.
 
Anne og kæresten er forældre til lille Oliva. Fritiden går med familiehygge, ind imellem arbejdet med at totalrenovere deres nye hus.
Anne er også yderst kompetent skomager (billard) spiller.

Helle Dalgaard

Sales support and Purchasing coordinator

 

Office.: +45 70 20 19 66
Cell.: +45 22 78 19 96
helle@gobo.dk

Helle er salgssupporter og indkøbskoordinator, og har derved kontakt til både kunder og leverandører. En rolle som hun stortrives i.
Lysbranchen var ny for Helle, da hun startede i maj 2023, men hun faldt hurtigt for den personlige og hyggelige tone, vi har her hos Gobo.
Helle kom fra IT branchen, hvor hun som 19-årig startede som elev, og senere var med til at udvikle og starte en ny IT-virksomhed. Derfor er ord som konsoller og switches ikke fremmede for hende.
Helles allerførste job, var som 7-årig, hvor hun som fotomodel prydede salgsplakaterne for Solgryn og Guldkorn. 
Solgrynene kommer hende til gode i dag, når hun jævnligt svinger sin ketcher i enten padel eller tennis.

Helle og manden rejser gerne til nye feriedestinationer, men de fleste ferier holdes på deres ødegård i Blekinge. Helle bruger også gerne tid med sine børnebørn, og hjemmets firbenede race-gadekryds Balder.

Heidi Madsen

PA/Office Manager

Office.: +45 70 20 19 66
Cell.: +45 48 80 32 09
heidi@gobo.dk

Heidi Madsen er PA/Office Manager hos Gobo, hvor hun arbejder med marketing, salgssupport, udvikling og strategi. Hun kommer fra modebranchen, hvor hun har stået i spidsen for en familieejet virksomhed, der solgte tasker og sko. Hos Gobo får hun tilfredsstillet sin lyst til udfordringer med en spændende hverdag og stor variation i opgaverne. Heidi tilsluttede sig Gobo teamet august 2022.

Heidi elsker kulturelle oplevelser og dyrker især museer og teatre, også derfor føler hun sig hjemme hos Gobo, der har mange opgaver i museums- og teaterverdenen. Heidi nyder at være kreativ, og hendes mand laver tegnefilm og bøger. Til højtiderne kaster familien sig ud i kreative projekter og maler påskeæg og julekugler med oplevelser fra årets løb – en tradition, der stadig kan lokke hendes voksne børn hjem.

Dorte Zacher Mortensen

Administration

Office.: +45 70 22 19 66
Cell.: +45 21 72 59 56
dorte@gobo.dk

Dorte står for det daglige bogholderi og elsker når det stemmer.
Det var nemt for Dorte at sige ja til et job hos Gobo, da hun i forvejen arbejder for Gobos nabo i Århus, Hun kendte altså allerede til os, og syntes hun fornemmede en god stemning.
Dorte er uddannet kontorassistent med regnskab som speciale. Hun har en lang erfaring indenfor økonomi, bogholderi og administration.
Dorte bor på et lille landsted, med sin mand, 1 kat, 1 hund, 12 høns og 3 kalve. De sidste 4 år har hun været biavler, og 100.000 bier er derfor flyttet ind.
Nu ved Gobo-teamet, at der er optil 60.000 bier i et bistade, men kun én dronning. At en bifamilie kan lave 50-80 kilo honning i løbet af et år, og at en bi kun kan hente en lille smule nektar fra hver blomst, som den laver til honning i sin mave. Udover dyrehold og honningproduktion, spiller hun tennis og passer sine børnebørn.

Lauge Juul Aarre Blomberg

Warehouse, workshop and all-round assistant

Office.: +45 70 20 19 66

Lauge er vores ungarbejder, og er lager-  værksted- og altmulig-assistent.


Han startede i Gobo april 2023, og er på rekordtid blevet den perfekte ”lille hjælper” (lige som i Georg Gearløs’).
Der er potentiale til en kommende lysmand.

I fritiden er Lauge glad for at game, mest Call of duty. Han vil også gerne skrue på knallerter.
Og så er han faktisk ret god til judo.
 

Hamida Hadad

Cleaning Manager

Office.: +45 70 20 19 66

Hamida er vores rengøringsansvarlige i Rødovre.
Hun har arbejdet med rengøring i mere end 15 år, og har også haft en karriere i Føtex som kunde- og lagermedarbejder.
Hamida er fra Afghanistan og kom til Danmark for 23 år siden. I Afghanistan var hun uddannet sygeplejerske og læste derefter historie på universitetet. Hun arbejdede for en kvindeorganisation, som hjalp kvinder med at uddanne sig og blive en del af samfundet. Det var inden Taliban fik magten og kvinder blev ekskluderet fra arbejdsmarkedet. Her flygtede Hamida med sin mand og 4 børn til Danmark.
Hun bor i Rødovre med sin mand, holder af at hygge med familien og lange gåture i skoven.
Hamida er en inspirerende person, og vi er taknemmelige for at hun er en del af Gobo.

Poul Tønder

Founder and board member
pt@gobo.dk

Poul Tønder grundlagde Gobo sammen med skolekammeraten Niels Svarrer.

Pouls interesse for lys startede i teknikrummet på Dramaturgi, hvor han og Niels studerede i 70'erne. Det var før, der fandtes en industri. Man lånte udstyr på Dramaturgi eller teatre, og da det blev for pinligt, blev de første lamper købt, og i 1978 etablerede de institutionen Byens Lys, som senere blev til Gobo, med den ambition at sælge de bedste produkter på markedet. Poul er stolt af, at Gobo stadig i dag er first movers på produkter og er med til at udvikle markedet.

Poul gik på pension 1. januar 2023, men han er fortsat medejer og bestyrelsesmedlem.

Niels Svarrer

Founder
 

Med en baggrund inden for dramaturgi har Niels en særlig kærlighed til teater og film. 
Niels grundlagde i 1978 Byens Lys, som senere blev til Gobo, sammen med sin gamle skolekammerat Poul Tønder. Gobo blev grundlagt på et ønske om at distribuere kultur på et ikke-kommercielt grundlag, og Niels har været med på hele rejsen fra nonprofit organisation til den professionelle distributør af lysudstyr, Gobo er i dag. 

Niels gik på pension 1. august 2022, og nyder sit otium.

Kontakt os

Åbningstider


Mandag – torsdag 9:00 – 16:00
Fredag 9:00 – 15:30