Medarbejdere

Jens Lind

CEO


Tlf. 70 22 19 66
Mobil 22 88 26 47
lind@gobo.dk

Jens Lind er direktør i Gobo. Han startede sin karriere som lystekniker på Værket i Randers og har siden arbejdet i alle hjørner inden for teater, film shows og udstillinger. Jens brænder for at bruge sin specialviden til at levere den bedste løsning for kunden.


Jens har arvet æslet Sigurd fra Lars von Tries film Manderlay, hvor han var belysningsmester, og han sendte i flere år billeder til skuespillerne i filmen, som var stærkt engageret i, hvordan det gik æslet. Sigurd er over årene blevet far til en lang række føl, hvoraf to stadig bor hos Jens på hans gård.

Jens Holm

Product Manager

Tlf. 70 22 19 66
Mobil 40 85 90 83
jho@gobo.dk

Jens Holm er ansvarlig for Gobos produkter og uddannelse internt og eksternt. Jens kommer fra teatrets verden og har blandt andet gennem 14 år arbejdet som tekniker og lysdesigner på Aarhus Teater.
 

Han brænder for de teknisk nørdede produkter, og det, der driver ham, er at finde det rigtige udstyr til opgaven og at få produkterne til at arbejde sammen, så kunden får den optimale løsning.
 

Jens har fået nyligt fået smag for iskolde dukkerter som vinterbader.

Niels Svarrer

Administration

Tlf. 70 22 19 66
ns@gobo.dk

Niels Svarrer grundlagde i 1978 Byens Lys, som senere blev til Gobo, sammen med sin gamle skolekammerat Poul Tønder. Gobo blev grundlagt på et ønske om at distribuere kultur på et ikke-kommercielt grundlag, og Niels har været med på hele rejsen fra nonprofit organisation til den professionelle distributør af lysudstyr, Gobo er i dag. Niels er i dag ansvarlig for økonomien.
 

Med en baggrund inden for dramaturgi har Niels en særlig kærlighed til teater og film. Han er en hyppig gæst på Den Europæiske Filmhøjskoles sommerkurser, hvor han blandt andre dyrker de russiske mestre, særligt yndlingsværket Vandringsmanden af Andrej Tarkovskij kan sætte Niels´ talegaver i svingninger.

Rasmus Sabroe

Salg & Support

Mobil 25 65 19 66
sabroe@gobo.dk

Rasmus Sabroe er ansvarlig for salg og support hos Gobo. Han har gennem mange år arbejdet som lysdesigner for turnerende bands – en passion han stadig dyrker i sin fritid. Rasmus brænder for lysdesign, og hos Gobo har han fundet sine soul mates – passionerede mennesker, der med Rasmus´ ord ”ikke kun går på arbejde for at tjene penge, men fordi de føler, at det, de laver, er vigtigt”.

Og hvis man tror, at Rasmus mest er til store scener og bonede gulve, vil det måske overraske, at han er en erfaren traktorfører, der var 5 år første gang han satte sig i traktorsædet.

Michael Grønbech

Teknisk service & support


Tlf. 70 20 19 66
Mobil 25 66 19 66
mg@gobo.dk

Michael Grønbech er ansvarlig for teknisk service og support hos Gobo. Han elsker bredden i opgaverne, som går fra reparation af udstyr og servicering af kunder til koordinering af reparationer mellem Gobos værksteder i Sverige og Jylland.


Før Michael kom til Gobo sad han på den anden side af bordet og var som servicetekniker hos Comtech kunde hos Gobo gennem 15 år. Han bruger ord som dygtige kolleger, stærkt fællesskab og en ledelse, der viser tillid, til at beskrive, hvorfor han takkede ja til jobbet hos Gobo.


Michael har en forkærlighed for fjernstyrede biler og ture ud i det blå på mountainbike.

 

Calle Brattberg

Sales & Support – Sweden


Mobil +4670-575 60 38
brattberg@gobo.se

Calle Brattberg er ansvarlig for salg og kunderådgivning i Gobos afdeling i Stockholm. Calle har gennem 25 år arbejdet som lysdesigner og tekniker internationalt og i Sverige. Han har turneret verden rundt med Roxette i et par år, og har to Eurovisions på CV'et som MA-programmør og operatør. Før han kom til Gobo, arbejdede han hos Bright i 5 år, og inden da hos Starlight og Vari-Lite Scandinavia.
 

Valget faldt på Gobo, fordi kollegerne med Calles ord har en stor passion for deres job, og fordi han hos Gobo kan arbejde med high-end produkter og være med til at bringe interessante produkter ind i industrien.

 

Calle er vild med alt på 2 hjul, med eller uden motor, og så har han et blødt punkt når det kommer til downhill-cykling og snowboard.

Daniel Löfgren

Salg & Support – Sverige


Mobil +46 (0)702 96 30 66
daniel.lofgren@gobo.se

Daniel Löfgren er ansvarlig for salg og support i Gobos afdeling i Västerås.


Siden Daniel var 11 år, har han været hang around i den gamle koncertsal i Västerås. Her lærte han om scene- og lysteknik og fik lov til at styre lyset til forestillingerne. Men det var, da han så The Phantom Of The Opera på Oscarsteatern i Stockholm i 1993, han vidste, at han ville arbejde med lysdesign. 


 

Poul Tønder

Salg & Projekt – Sverige

 

Tlf. 70 20 19 66
pt@gobo.dk

Poul Tønder grundlagde Gobo sammen med skolekammeraten Niels Svarrer. Poul har ansvaret for det svenske marked.

 

Pouls interesse for lys startede i teknikrummet på Dramaturgi, hvor han og Niels studerede i 70'erne. Det var før, der fandtes en industri. Man lånte udstyr på Dramaturgi eller teatre, og da det blev for pinligt, blev de første lamper købt, og i 1978 etablerede de institutionen Byens Lys, som senere blev til Gobo, med den ambition at sælge de bedste produkter på markedet. Poul er stolt af, at Gobo stadig i dag er first movers på produkter og er med til at udvikle markedet.

 

I samme tidlige periode søgte og fik Poul et ni måneders stipendiat til at studere Lysets Psykologi på DAMU i Prag og fulgte opsætninger med Josef Svoboda og Kvetoslav Bubenik på Smetana teatret. 

 

I fritiden er Poul i køkkenet, hvor det meste laves fra bunden, og han kan fra tid til anden ses optræde som kogekone på ydmyge steder.

Anne Ringbæk Havelund

Lager og logistik

Tlf. 70 20 19 66
Mobil 20 94 05 94
anne@gobo.dk

Anne Ringbæk Havelund jonglerer med de mange forsendelser på Gobos lager i Rødovre, hvor hun nyder kundekontakten og sætter en ære i at yde god service til kunderne.
 
Med en bred baggrund, senest i værtshusbranchen, er hun vant til at arbejde i et mandsdomineret miljø. Hos Gobo har hun tilmed fået kolleger med en stor passion for deres fag. Og det var noget af det, hun faldt for hos Gobo, da hun med egne ord er lidt af en nørd og ”elsker folk der nørder”. Hun er desuden vild med, at der hos Gobo er plads til at prøve andre opgaver end lige dem, hun er ansat til.
 
Annes liv har for nyligt taget en helt ny drejning, da hun er blevet mor og husejer, og hendes fritid går med at totalrenovere huset og leve op til kravene fra chefen på hjemmefronten - datteren på 16 måneder.

Mathilde-Louise Scheel Hansen

Indkøb/salgssupport

Tlf. 70 20 19 66
Mobil 22 78 19 96
mls@gobo.dk

Mathilde -Louise Scheel Hansen er salgssupporter / indkøber hos Gobo. Hun har tidligere arbejdet i medicobranchen, fødevarebranchen og IT-branchen med logistik, indkøb og salgssupport.

Mathilde faldt for energien hos Gobo og for virksomhedens værdier, som flugter med hendes egne, som hun siger: Hos Gobo er det ok at fejle engang i mellem, vi insisterer på at have det sjovt hver dag, og vi kan være de personer, vi har lyst til at være. Og så får hun hos Gobo den frihed, der skal til for, at hun præsterer bedst.

Mathilde er vild med heste og er ved at uddanne sig til rideunderviser. Hun er optaget af, hvordan man bruger kommunikation til at få et godt samarbejde mellem hest og rytter, og for Mathilde gælder det både på ridebanen og på arbejdspladsen: Gulerod virker bare bedre end pisk.

Kontakt os

Åbningstider


Mandag – torsdag 9:00 – 16:00
Fredag 9:00 – 15:30