Case Møntergården

At overholde aftaler er alfa-omega

Lysdesigneren Jens Klastrup fik til opgave at sætte lyset til udstillingen ”Den Romerske forbindelse” på Møntergården i Odense. En arkæologisk udstilling, som skulle tage de besøgende med på en rejse fra oldtidens Rom til Gudme på Fyn. Et helt hvidt rum uden særlige installationer skulle lyssættes på en anderledes og dramatisk måde.

”Det var en fed opgave. Vi kunne virkelig gå til nogle yderpunkter. Vi ville gerne arbejde med mere mættede farver i stedet for den traditionelle, hvide belysning.”

 

Kunde:
Møntergården Odense.
Opgave:
Etablering af lys og rig i udstillingsrum for skiftende udstillinger.
Løsning:
En fleksible rig konstruktion som kan tage op og ned. Samt en lyspakke, som vil kunne dække langt de fleste opgaver i udstillingsrummet.

Til det formål blev der primært brugt Philips Selecon RGBW LED armaturer, ligesom der blev opsat en rig i loftet, som de i alt 50 armaturer kunne fastmonteres på. Jens Klastrup besluttede sig for at benytte Gobo A/S som leverandører til det hele.

”Jeg er rigtig glad for det samarbejde, det må jeg sige. Vi aftalte nogle terminer for ophæng, montering og levering, og alting kom til tiden, og det fungerede.”

Læs meget mere her, i den komplette beskrivelse af casen om Møntergården.

Kontakt os og hør mere


Vi vil rigtig gerne fortælle flere detaljer om løsningen.
Kontakt os, og hør mere om, hvordan vi også kan hjælpe dig.