Eventyrteatret - Peter Pan

PETER PAN i Glassalen 


Eventyrteatrets årlige familiemusical i Glassalen i Tivoli.
Igen i år var det Peter Clausen fra Live Company, som stod for det imponerende lysdesign. Peter har i mange år været fast tilknyttet Eventyrteatret, og har et indgående kendskab til det høje niveau der lægges i produktionerne. Heller ikke i år skuffede forestillingen, som blev tildelt utallige stjerner af anmelderne.

Kunde:
Live Company
Opgave:
Levering
Produkter:
Clay Paky Axcor 300 spot og Prolights ECL CT+

Musicals for hele familien 


Som det eneste teater i Danmark opfører Eventyrteatret hvert år to nye danske musicals på etablerede teaterscener, hvor alle medvirkende er børn og unge med særligt talent for sang, dans og skuespil. I efterårsferien og til jul valfarter tusindvis af børnefamilier til Eventyrteatrets familiemusicals. De unikke forestillinger samler børn og voksne om eventyrets magi og skaber en værdifuld dialog på tværs af generationerne, da historierne altid kan forstås på flere planer.

Eventyrteatret har også en dramaskole i Søborg, hvor 300 talentfulde børn og unge mellem 7 og 20 år bliver undervist i discipliner inden for teater og musical – en undervisning, der udvikler dem både fagligt og personligt.

Foto: Ole Mortensen

 

Foto: Ole Mortensen

 

Foto: Ole Mortensen

Foto: Ole Mortensen

 

Foto: Ole Mortensen

 

Foto: Ole Mortensen

Kontakt os og hør mere


Vi vil rigtig gerne fortælle flere detaljer om løsningen.
Kontakt os, og hør mere om, hvordan vi også kan hjælpe dig.