A Show Larger Than Life

All photos by Jimmy Thorén

Hamburger Börs

 

Hamburger Börs skaber magi fra 90'erne med ”A Show Larger Than Life”.

Hamburger Börs, en ikonisk scene i Stockholm, har altid været kendt for at levere spektakulære forestillinger og enestående underholdning. Dette blev igen demonstreret, da de besluttede at tage os tilbage til årtusindskiftet med en forestilling, der mindede folk om den glitrende æra med boybands og musiklegender fra 90'erne.
For at skabe en uforglemmelig oplevelse, samarbejdede Hamburger Börs med et kreativt team, herunder lysdesigner Jimmy Thorén. I samarbejde med ham kunne Gobos Carl Brattberg vejlede og finde en nøglefærdig løsning til børsen.

Kunde:
Hamburger Börs - Lysdesigner: Jimmy Thorén
Styring:
Med MA3 er der ingen tvivl om at man får den mest professionelle lysstyring. MA konsollerne har Hamburger Börs haft i mange år. Hertil blev netværksinfrastruktur sat op gennem Luminex’s pålidelige styringssystem, med supplerende switches og noder, også fra Luminex, og med en ligeså pålidelig distributionsløsning fra StageSmarts.
Lys:
Vores serie PROLIGHTS Astra-serie var afgørende for at skabe den ønskede atmosfære. Med et samlet antal på 36 moving heads, herunder Astra Wash19Pix, Astra Hybrid330 og Astra Profile400, blev Hamburger Börs omdannet til et spektakulært farvekalejdoskop, der tog både kunstnere og publikum tilbage i tiden. Prolights: Astra Wash19 Pix Astra Profile Spot 400: En imponerende profile spot Astra Hybrid 330: Moving Light

En kreativ udfordring


Lysdesigner Jimmy Thorén var begejstret for de resultater. Han sagde: "PROLIGHTS-projektorer er den ultimative drøm for enhver lysdesigner, de tilbyder enestående alsidighed, pålidelighed og præcision, hvilket gør os i stand til at skabe den perfekte stemning til enhver begivenhed. For dette show var opgaven at genskabe 90'ernes stemninger, og PROLIGHTS-projektorer var den fejlfri løsning på denne kreative udfordring."

https://hamburgerbors.se/om-hamburger-bors/
Det historiske Hamburger Börs er en kulturarv med en fantastisk historie på over 200 år. Mange store navne i underholdningsindustrien, både internationalt og i Sverige, har på et tidspunkt stået på denne scene. Med alt fra Monday Stock Exchange med sine mange verdensstjerner til "The Ultimate Event" med Frank Sinatra, Liza Minelli og Sammy Davis Jr.

 

Photo by Jimmy Thorén

 

Photo by Jimmy Thorén

 

Photo by Jimmy Thorén

Kontakt os og hør mere


Vi vil rigtig gerne fortælle flere detaljer om løsningen.
Kontakt os, og hør mere om, hvordan vi også kan hjælpe dig.