Prolights

Prolights

 

Prolights bliver udviklet og designet i Italien. Brandet, som gennem 30 år har leveret kvalitetsprodukter til et fornuftigt budget, har løftet sig markant de seneste 5 år. Hvor Prolights tidligere konkurrerede mod discoteksverdenen, bider de i dag de hæderkronede producenter i haserne. 

Prolights-produkterne bliver solgt verden over til film, teater, events, udstillinger og arkitektur.

Under pandemien har virksomheden været dygtige til at lytte til markedet og hurtige til at ændre fokus fra tours til film og tv. De har vundet prisen for bedste performance blandt tusinder af italienske virksomheder for deres styring af virksomheden gennem pandemien. Prisen er uddelt af det italienske universitet SDA Bocconi.

Prolights er kendt for at tage et stort socialt ansvar og for at gå forrest i udvikling af lysbranchen. De har skabt et innovativt miljø for upcoming lysdesignere, som skal udvikle nye talenter, ligesom uddannelse og udvikling af medarbejderne er en topprioritet i Prolights. 

Virksomheden er kendt for at værne om medarbejderne og skabe en familiefølelse blandt de ansatte. De har for eksempel anlagt en have, hvor medarbejderne kan dyrke grøntsager og holde dyr.

New column

Kontakt venligst vores specialist på Prolights, hvis du vil vide mere

 

Jens Lind

Sales Manager 

 

+45 22 88 26 47
+45 70 22 19 66

lind@gobo.dk

Besøg Prolights' website


Bliv klogere på virksomheden Prolights HER.