Case Husqvarna Garden Arena

PROLIGHTS artikel

Prolights hamrer pucken i mål

Vi har samarbejdet med den svenske eventvirksomhed FC Production om at finde det rette lysudstyr til Husqvarna Garden, ishockeyarenaen i Jönköping, Sverige. Det endte med en samlet Prolights-løsning til FC Productions store tilfredshed:
Både vi og HV71 var meget tilfredse med resultatet og udstyrets ydeevne, og vi ser frem til endnu et samarbejde med Gobo og Prolights!", udtaler Christoffer Carpvik, grundlægger af FC Productions.

Læs mere i omtalen, som vi har tyvstjålet fra Prolights hjemmeside: link

Husqvarna Garden, ishockeyarenaen i Jönköping, Sverige, hvor klubben HV71 spiller deres hjemmekampe, har fået nyt lysudstyr. Alt sammen leveret af Prolights.

I alt 28 SunBlast 3000FC-enheder, en kraftig IP-klassificeret LED Strobe og blinder samt 8 Ra 3000Profile LED moving lights med en imponerende 1.000 W LED-kilde. Alt sammen for at skabe en farverig wash-spredning (wash spread) og farvelægning (colour chases) samt dynamiske effekter langs arenaen.

Desuden blev 16 SunBar 2000FC, 12 Stark Blade8 moving LED-blade med zoom og ubegrænset rotation samt 13 SunBlast 3000FC monteret på 4 dollies, der rulles ind på isen til spillernes indgangsshow, forprogrammeret på LTC Timecode. SunBars og SunBlasts er forsynet med ArtNet til pixelmapping og afspiller videoindhold fra Hippotizer-medieservere. Endvidere blev 3 EclPanel TWC Jr og 4 EclMiniFresnel FC installeret i interviewzonen.

Det mest passende lysudstyr til projektet

Det mest passende lysudstyr til projektet

Den svenske eventvirksomhed FC Production var ansvarlig for installation og idriftsættelse, og grundlægger Christoffer Carpvik er begejstret:
"Da vi søgte efter løsninger til dette projekt, fandt vi ud af, at PROLIGHTS´ produkter var meget alsidige og deres katalog meget bredt. Vi samarbejdede med Gobo - PROLIGHTS' distributør i Sverige - for at vælge det mest passende lysudstyr til projektet."

Adspurgt om Prolights-produkternes egenskaber, siger han:
"Vi skulle bruge en meget lysstærk moving light til at projicere gobos med sponsorens logoer i en fuldt oplyst arena. Vi kunne godt lide Prolights' brede spektrum af effektive og robust byggede armaturer med et massivt output og flotte farver, så vi endte med at lave hele installationen udelukkende med deres armaturer, og det blev fantastisk! Vi var især imponerede over, hvor jævn lysfordelingen er, og hvor mættet farverne er på så store afstande. Både vi og HV71 var meget tilfredse med resultatet og udstyrets ydeevne, og vi glæder os til at samarbejde med Gobo og Prolights igen!"