Case Naturkraft

Og der blev lys – på Naturkraft 


Når man kører forbi Naturkraft, opleves bygningen hver gang forskelligt. Om aftenen er lyset varmt, og de tre kupler er lyst op med farver, der skifter efter årstiderne. Om dagen er lyset koldt og kraftigt. Lyset følger dagslysets rytme og understøtter den formidling af naturen, som er omdrejningspunktet på oplevelsescentret ved Ringkøbing Fjord.

Naturkraft formidler naturens kræfter, så de går i kroppen. Bygningen er et stort telt, som får lys og lyde til at opleves stærkere indenfor end udenfor: Når det regner, virker taget som trommeskind, og lyset uden for farver det indre rum. 

Kunde:
Naturkraft
Opgave:
Belysning af udstillingsområderne på Naturkraft
Løsning:
Sammenhængende belysningsforløb igennem udstillingerne

Peter Sand, direktør for Naturkraft, og hans folk ønskede et hus med liv døgnet rundt 365 dage om året. Det var vigtigt, at bygningen også er interessant, når der er lukket. At bygningen har noget over sig, når man kører forbi om aftenen, og man kan fornemme, at der foregår noget derinde. 

– Om aftenen kan Naturkraft noget helt særligt. Man får simpelthen kuldegysninger. Man føler ikke, man er det samme sted, siger Peter Sand.

Læs meget mere her, i den komplette beskrivelse af casen om Naturkraft.

Kontakt os og hør mere


Vi vil rigtig gerne fortælle flere detaljer om løsningen.
Kontakt os, og hør mere om, hvordan vi også kan hjælpe dig.