Odense Teater

Zactrack sætter stemningen på Odense Teater


Odense Teater havde længe været på udkig efter et tracking system, som gav mulighed for at pinde kunstnere og rekvisitter ud på scenen. Valget faldet på vores Zactrack.
Med Zactrack kan lysdesigner Simon Holmgreen fra Odense Teater pin pointe kunstnere og genstande og dermed fastholde stemningen på scenen.

Det handler om at skabe et fokuspunkt, et løft af figuren, som sætter stemningen, og som publikum knap ænser.

Kunde:
Odense Teater
Opgave:
Odense Teater var på udkig efter en nem følgespot-løsning til moving lights til deres forestillinger, hvor de havde brug for at kunne følge kunstnerne på scenen på en mere kreativ måde
Løsning:
Zactrack Smart Tracker - Smart Charging Station - Gobo "Louvre" Zactrack er det første tracking system i verden, som man nemt selv kan sætte op. Det kan tage mindre end 15 minutter fra systemet udpakkes, til man har afsluttet den automatiske kalibrering og er i gang med at benytte systemet til scenebelysning, lyd eller video.

Plug and play-tracking system

Zactrack er et automatiseret trackingsystem, som gør det muligt at følge en person eller genstand på scenen med mange lamper.

Man placerer otte eller flere ankre (antenner) omkring det område, man ”tracker”, derudover placerer man fire sensorer (pucks) på gulvet. Systemet autokalibrerer nu ankre og sensorer ud fra, hvor de er placeret i forhold til hinanden. For at placere sine moving lights i 3D-rummet skal man blot lyse på sensorerne og gemme oplysningerne i systemet - det gøres med den medfølgende app og din lyspult. Herefter udstyrer man de personer eller genstande, der skal belyses med en tracker – og lyset følger nu trackeren, når man vælger det i sin programmering.

Læs meget mere her, i den komplette artikel om projektet på Odense Teater.

 
 
 

Kontakt os og hør mere


Vi vil rigtig gerne fortælle flere detaljer om løsningen.
Kontakt os, og hør mere om, hvordan vi også kan hjælpe dig.